رویای شما تبدیل به واقعیت می شود این تمام چیزیست که ما انجام می دهیم
معرفی فریم ورک انگولار (Angular)

معرفی فریم ورک انگولار (Angular)

انگولار ۱ تحت عنوان AngularJs در سال  ۲۰۰۹ توسط کمپانی قدرتمند گوگل زیر نظر آقای Misko Hevery ارائه گردید. این نسخه از انگولار در مدت زمان بسیار کوتاهی با استقبال بی‌نظیر برنامه‌نویسان سمت کلاینت، روبه‌رو شد. زیرا به عنوان یکی از فریم‌ورک‌های سریع برای تولید نرم‌افزارهای تحت وب و بر پایه JavaScript وارد دنیای برنامه‌نویسان شده بود و آنها را به شدت تحت تاثیر قرار داد.

انگولار ۲ به عنوان یک بازنویسی مجدد از انگولار ۱ ایجاد شد این نسخه از فریم‌ورک قدرتمند انگولار در سال ۲۰۱۶ و پس از ۶ سال تلاش مداوم مجموعه‌ی گوگل تولید و ارائه شد. این نسخه بسیار متفاوت تر از نسخه ۱ بود و هیچگونه شباهت ساختاری با آن نداشت، هوش بالاتر و ارائه‌ی تکنیک‌های منحصر بفرد، این فریم‌ورک را در بالاترین رده‌ی جهانی نگه‌ داشت. همچنین پس از این تغییرات عظیم نام اصلی نیز از AngularJs به Angular 2 تغییر پیدا کرد.

انگولار ۴ به عنوان یک ویرایش قدرتمند‌تر از انگولار ۲ ایجاد شد. این نسخه در سال ۲۰۱۷ روانه دنیای برنامه‌نویسان گردید. نکته‌ی قابل توجه این است که تغییرات خیلی وسیعی در این نسخه نسبت به انگولار ۲ ایجاد نشد بلکه ساختار قبلی ویرایش و امکانات جدیدی به آن اضافه شد.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا انگولار ۳ منتشر نشد؟ نسخه ۳ به عنوان یک ویرایش مقدماتی از نسخه ۲ نادیده گرفته شد و بنا به تشخیص کمپانی گوگل  مطرح نشد.

انگولار فریم ورک قدرتمندی‌ست که بر پایه‌ی MVC ایجاد شده و از آن جهت تولید نرم‌افزارهای مدرن در سطح وب، موبایل و دسکتاپ، استفاده می‌کنند. این فریم ورک به زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت نوشته شده است. از انگولار به عنوان یک ابزاری برای ساخت نرم‌افزارهای تک صفحه‌ای (Single Page Apps) یا SPA استفاده می‌شود. این سوال برای شما پیش می‌آید که SPA یا نرم‌افزارهای تک صفحه‌ای چیست؟ نرم‌افزارهای مبتنی بر وب یا موبایل که با تکنولوژی SPA ساخته می‌شوند بدین صورت عمل می‌کنند که به هنگام کلیک کردن روی یک لینک در این نرم‌افزارها، صفحه بدون رفرش شدن به صفحه جدیدی منتقل می‌شود. یعنی بدون اینکه صفحه‌ی وب سایت شما از صفر و مجددا بارگذاری شود، کاربر به صفحه جدیدی منتقل خواهد شد. همچنین این صفحات دارای حافظه ماندگار بوده و کاربر پس از کلیک روی دکمه‌های Back یا Next در مرورگر به صفحات قبل یا بعد بدون refresh شدن (بارگذاری مجدد) صفحه انتقال پیدا می‌کند. Gmail مثال بسیار مناسبی به عنوان یک نرم‌افزار تک صفحه‌ای یا SPA است. با انگولار می‌توانید دنیای برنامه‌نویسی خود را تغییر داده و نرم‌افزارهایی با سرعت اجرایی فوق العاده بالا مثل اپلیکیشن‌های موبایل در بستر اینترنت ایجاد کنید.

امروزه ورود به دنیای برنامه‌نویسی حرفه‌ای وب چیزی نیست جز فراگیری تکنیک‌ها و فریم‌ورک‌های مدرن سمت کاربر یا Frontend  و سمت سرور یا .Backend

ثبت نظر