رویای شما تبدیل به واقعیت می شود این تمام چیزیست که ما انجام می دهیم
بهینه سازی برای وب سایت های تحت موبایل

بهینه سازی برای وب سایت های تحت موبایل

چرا کارشناسان بهینه سازی سایت نمی توانند علیرغم توسعه روز افزون موبایل های هوشمند و استفاده بسیار زیاد افراد از تبلت ها ، desktopوب سایت های مبتنی بر کامپیوترهای رومیزی یا همان کامپیوترهای Desktop خود را توسعه دهند؟
علت این امر این است که طراحان و برنامه نویس های وب سایت ها احساس می کنند که نیازی به انجام تحقیقات بیشتر ندارند. آیا پاسخ  سوال بالا ، هزینه است؟ منظور ما از هزینه ، هزینه های هنگفتی است که مطمئنا کاربران و مشتریان را از وب سایت ها دور می کند.

اگر کاربران بیشتری ، با استفاده از  تلفن های هوشمند خود ، تجارت ها و کسب و کارها را در اینترنت جستجو کنند (همانند رستوران های محلی ، شرکت های بیمه خودرو و خدمات خودروها)، پس دیگری نیازی به جذب آن ها در وب سایت نداریم. نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:
 
موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟
در بیشتر موتورهای بزرگ جستجو مانند ( گوگل ، Bing و یاهو)، پردازش صفحات در پایگاه داده ها یا همان Database ، شامل 3 مرحله زیر است:
crawler وب ، لینک ها را دنبال کرده و درخواست HTTP را برای میلیون ها سایت در اطراف دنیا ارسال می کند.
Indexer، همه مطالب مرتبط در پایگاه داده آن ذخیره می کند
پردازشگر درخواست که در خواست کاربر را دریافت کرده و آن را با مطالب ذخیره شده مقایسه می کند
 
بهینه سازی سنتی وب سایت ها
رویکرد سنتی مربوط به بهینه  سازی سایت ، بر روی کلمات کلیدی یا Keywords ، tag ها و محتوای مطالب تمرکز می کند تا بر مبنای آن ها ، صفحه ای مطابق با درخواست کاربران خود طراحی کند.
در هر دو درخواست جستجو ،  desktop و موبایل ، موتور جستجوی درخواست،  برای هر دو ، به یک شکل عمل می کند.از این رو طراحان و مشاورین بهینه سازی طراحی وب سایت ، بر مبنای روش سنتی ،  بر روی توسعه desktop خود تمرکز می کنند.
 
بهینه سازی برای وب سایت های تحت موبایل
موتور جستجوی گوگل به این نکته توجه می کند که طراحان چگونه می توانند صفحات وب سایت خود را برای تلفن های هوشمند، بهینه سازی. در دسامبر سال گذشته ، گوگل ، Googlebot-Mobile را وارد بازار کرد.
Googlebot، پوشش دهی مطالب مربوط به تلفن های هوشمند را بالا برده و تجارب جستجویی جدیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد. تکنولوژی تلفن های هوشمند گوگل ، هنگام جستجو نتایج زیادی را در اختیار کاربران قرار می دهد تا URL هایی را برای تلفن های هوشمند ارائه دهد که از ویژگی های منحصر به فردی برخوردارند. این امر، زمان انتقال از صفحات desktop را به صفحات مربوط به تلفن های هوشمند، را کاهش می دهد.
بسیاری از طراحان وب سایت که مطالب مجزایی را در desktop و وبسایت های موبایل قرار می دهند ، بهتر است مطالب را یا در دامنه خاص (domain.mobi) یا دامنه دیگری (m.domain.com)  ذخیره کنند. زمانی که این راه حل در اختیار کاربران و موتوهای جستجو قرار گیرد ، خود سایت را درگیر کرده و آن را با مشکل مواجه می کند. این مشکل ، به کپی مطالب بین desktop و وب سایت های موبایل اشاره می کند که با ایجاد spam در وب سایت ، به طراحان پنالتی می دهد. همچنین استفاده از دامنه های مجزا،  باعث می شود که  لینک صفحات وب از هم جدا شوند. در نتیجه ، این امر بر روی رتبه صفحات در وب سایت تاثیر گذاشته و رتبه آن را پایین می آورد.
 
طراحی واکنشگرا و بهینه سازی سایت
برای جلوگیری از کپی مطالب در وب سایت ، به اصول طراحی واکنش گرا توجه کنید تا بتوانید بر مبنای آن ها ، به محتوای یکسانی از مطالب برسید. شما بهتر است اطلاعات و مطالب ضروری را در همه سیستم های خود مجددا فرمت کنید. به طور مثال ، زمانی که یک صفحه ، در iPhone قرار می گیرد ، طراحان، یک سری دستور العمل در اختیار کاربران آن قرار می دهند تا آن ها بتوانند به صورت کارآمدی از آن دستگاه استفاده کنند.
مزیت اصلی این امر این است که طراحی واکنش گرا ، شما را قادر می سازد تا محتوای یکسانی را با URL یکسان ، دریافت کنید. بدین معنا که موتور جستجو بر روی کلیه crawling ها ، در یک صفحه تاکید می کند. توجه داشته باشید که رتبه بندی سایت ، ربطی به ورژن موبایل ها ندارد. طراحانی که از ورژن های خاصی از موبایل ها استفاده می کنند ، در آخر ، رتبه بندی خود را تحت تاثیر قرار داده و آن را پایین می آورند.
اگر شما بر روی ورژن خاصی از موبایل در وب سایت خود کار می کنید ، باید به کاربران خود اطمینان دهید که محتوای مطالب گذاشته ، بسیار متفاوت از مطالب درج شده در سایت desktop می باشد. اگر شما به خوبی نتوانید این کار را انجام دهید ، مطمئن باشید که کاربران شما به طراحی واکنشگرای دیگری روی می آورند.  

ثبت نظر